Přelivová mřížka bazénu ONDA 250/35 mm rovná/oblouk

Flexibilní přelivová mřížka pro zakrytí žlábků kolem bazénu. Vyrobena z dvou typů plastu (polypropylenu a TPE) odolných vůči UV záření i chemichkým přípravkům. Jednoduchá instalace, dvoubarevné provedení. celý popis

Hodnocení produktu: Hvězda neyvyplněná Hvězda neyvyplněná Hvězda neyvyplněná Hvězda neyvyplněná Hvězda neyvyplněná 0 hodnocení, recenze ověřujeme Hvězda vyplněná
1 002 Kč s DPH

Chcete lepší cenu? i

x

Bonusový program pro registrované zákazníky

Slevy při nákupu:

Do 10 000,- Kč sleva 1%
Nad 10 000,- Kč sleva 2%
Nad 30 000,- Kč sleva 3%
Nad 50 000,- Kč sleva 5%
Plus Mínus
Na objednávku Kód: 411521014
Doprava od 2 500 Kč zdarma

Zařazen v: Přelivové mřížky

Potřebujete více informací? (po - pá 8 - 16 hod)

Telefon Brno  515 915 058

Telefon Praha 210 311 711

Přelivová mřížka bazénu ONDA, rozměr 250 / 35 mm

1 balení = 21 segmentů = 0,5 m

Nejnovější varianta přelivové mřížky, určená pro zakrytí žlábků kolem bazénu. Esteticky pěkné dvoubarevné provedení má i svůj funkční účel. Barevné plochy na vrchní straně mřížky jsou vyrobeny z TPE plastu. Jedná se o pružný materiál s nadstandartními odolnostními, a především protiskluzovými vlastnostmi. Bílé tělo mřížky je vyrobeno z polypropylenu, který zaručuje její celkovou pevnost. Oba materiály jsou stabilizované proti UV záření a odolné vůči chemickým přípravkům používaným pro běžnou údržbu bazénové vody. Jednotlivé segmenty se spojují jednoduchým zasunutím středového trnu. Segmenty lze napojit do libovolně dlouhého roštu, dle potřeby. V případě poškození části mřížek nemusíte měnit celý rošt, vadné segmenty stačí vypojit a nahradit novými.

Video


Parametry:
Výška = 35 mm
Šířka = 250 mm
Jedno balení obsahuje 21 segmentů mřížky, o celkové délce 0,5 m.

Díky své flexibilitě je tento typ přelivové mřížky vhodný jak pro rovné a obloukové tvary bazénů, tak i jiné atypické tvary.

rozměr barevné bazenové mřížky ONDA 250x35mm

Osazení přelivné mřížky do kanálku bazénu

Pro betonové bazény doporučujeme osazovat mřížky do vodící lišty (viz níže). Lišta zajišťuje rovinatost vůči okolnímu terénu a zároveň vytváří dostatečně pevnou plochu pro osazení mřížky.

V místě osazení mřížek je potřeba počítat s vnitřní roztečí kanálku o 2 - 5 mm širší, z důvodu teplotní dilatace mřížek vlivem teploty vody a okolního prostoru.

osazení ONDA bazénové mřížky 250x35 mm

Lišty pro osazení bazénových mřížek 250 x 35 mm

Ihned k odeslání
482 Kč

Podobné produkty

Další mřížky pro tuto šířku kanálku.

Informace o dopravě a platbě

Zboží zasíláme přepravními službami DPD (129 Kč), GLS (112 Kč) a Fofr (150 Kč). Zboží je možné po předchozí objednávce vyzvednout osobně v našich skladech v Praze a v Brně.

Pokud objednáte zboží nad 2 500 Kč, dopravné máte ZDARMA.

Platbu můžete provést na dobírku (35 Kč), online platební kartou nebo převodem z účtu. U přepravní služby DPD a GLS lze při doručení zboží platit kartou. V našich provozovnách lze platit hotově i platební kartou.

K výše uvedeným cenám nikdy neúčtujeme další příplatky za rozměrné nebo těžké zboží.

Detailní informace o doručovacích metodách a kontaktech naleznete v sekci Vše o nákupu.


Obnovuji