Solární ohřev Intex pro nadzemní bazény

Vinylový ohebný solární ohřev Intex je vhodnou volbou pro menší nafukovací i další nadzemní bazény. Ohřev je jednoduchý na zapojení - na obou stranách má koncovky pro připojení ohebné hadice 32 mm. Na vstupu obsahuje ventil, jehož poloha určuje, zda bude voda… celý popis

Hodnocení produktu: 4/5 Hvězda vyplněná Hvězda vyplněná Hvězda vyplněná Hvězda vyplněná Hvězda neyvyplněná 1 hodnocení, recenze ověřujeme Hvězda vyplněná
Nedostupné Kód: 128685

Zařazen v: Ohřev bazénu, Solární ohřev

Solární ohřev bazénu Intex

Vinylový ohebný solární ohřev Intex je vhodnou volbou pro menší nafukovací i další nadzemní bazény. Ohřev je jednoduchý na zapojení - na obou stranách má koncovky pro připojení ohebné hadice 32 mm. Na vstupu obsahuje ventil, jehož poloha určuje, zda bude voda protékat ohřevem, nebo jen proteče jeho okrajem. Pokud už máte vodu dostatečně ohřátou, nemusíte ohřev odpojovat. Solární ohřev Intex lze používat i s kartušovou filtrací do výkonu 7,5 m3/h.

Pro vyšší efektivitu je možné zapojit několik ohřevů za sebou.

Technické parametry solárního ohřevu Intex:

  • Připojení: bazénová hadice 32 mm
  • Rozměr: 120 x 120 cm
  • Max. průtok vody: 7,5 m3/h

Informace o dopravě a platbě

Zboží zasíláme přepravními službami DPD (129 Kč), GLS (112 Kč) a Fofr (150 Kč). Zboží je možné po předchozí objednávce vyzvednout osobně v našich skladech v Praze a v Brně.

Pokud objednáte zboží nad 2 500 Kč, dopravné máte ZDARMA.

Platbu můžete provést na dobírku (35 Kč), online platební kartou nebo převodem z účtu. U přepravní služby DPD a GLS lze při doručení zboží platit kartou. V našich provozovnách lze platit hotově i platební kartou.

K výše uvedeným cenám nikdy neúčtujeme další příplatky za rozměrné nebo těžké zboží.

Detailní informace o doručovacích metodách a kontaktech naleznete v sekci Vše o nákupu.


Obnovuji